Menu
Achterhoek / Teamuitje

5 populaire ideeën voor een personeelsfeest , teamuitje in de Achterhoek

Is het deze keer jou taak om het personeelsfeestje te organiseren? Neem hier gauw een kijkje, want hieronder staan een aantal tips voor een geslaagd personeelsfeest!

Laser Kleiduifschieten op eigen Locatie – Spannend groepsuitje

Met vijf speciale jachtgeweren wordt er geschoten met infraroodlicht (laser) op een reflecterende kleiduif, welke tot 50 meter door de lucht kan vliegen. Elk geweer zendt de behaalde score naar het elektronische scorebord waar de schutters direct de behaalde scores kunnen zien. Doordat de duiven van kunststof zijn en er niet met scherpe dingen geschoten wordt, is er geen afval en is er geen vergunning nodig.

Kedeng Kedeng Oe Oe – Groepsuitje met de Skeltertrein in Gelderland

Uniek in de Achterhoek. De fietstrein groepsfiets (ook wel skeltertrein of familiefiets genoemd). Wat is er gezelliger dan met z’n allen een toertochtmaken op een fietstrein? De trein bestaat uit een locomotief en een aantal wagonnetjes waar men met 2 volwassenen en eventueel 2 kleinere kinderen (in aparte kinderzitjes) op kan.

High Beer en Laser Quest in Gelderland

Wie met zijn bedrijf, familie of vrienden een leuke avond organiseert, wil natuurlijk achteraf terug kunnen zien op een geslaagd evenement waarover men nog lang napraat. Deze kans biedt de locatie in Doetinchem in de vorm van leuke activiteiten. Bowlen, Laser Quest, of een Casinoavond of middag met diner in ons Bistro-restaurant, als combinatie of als los arrangement, met een flinke dosis gezelligheid zijn dit de ingrediënten voor een unieke happening.

Groepsuitje in Gelderland – Solex rijden en Laser Kleiduifschieten

U splitst zich bij grotere groepen in 2én (tot 30 personen kan eenvoudig samen bediend worden). Eerst een Solextocht. Na een uitleg van de Solex begint u aan de route van circa 25 kilometer waarbij u door het mooie Laren (Gelderland) rijdt, door het coulisselandschap van de Achterhoek en door meerdere plaatsjes komt.

Verovert u de meeste gebieden? – City Risk in hartje Doetinchem

Speel in het centrum van Doetinchem samen met uw collega’s, vrienden of familie City Risk. Verover met uw team de meeste gebieden, maar let op want uw tegenstander laat u er niet zomaar vandoor gaan met de winst. Tijdens deze dag worden uiteenlopende opdrachten uitgevoerd en actief gezocht naar locaties.

Meer tips voor gezellige teamuitjes in de Achterhoek? Kijk op teamuitjeindeachterhoek.nl