Menu
Achterhoek / Bedrijfsevenementen / Bedrijfsuitjes

Actief en gezellig arrangement in de Achterhoek

Actief en gezellig uit in Doesburg – actie voor jong en oud
Een gezellig en actief dagje uit in Gelderland. U gaat onder andere touwtrekken, de stormbaan op, reuzensteppenrace en levend tafelvoetbal spelen etc! Hilariteit alom! Daarna geniet u van een welverdiend wokbuffet of en hutselbuffet.

Een leuk all-in en een unieke teambuilding arrangement voor uw groep.

Programma – Lekker actief met uw groep
U wordt ontvangen met koffie en een Doesburgse mop Daarna beginnen we met het actieve programma met Twisterbaan, stormbaan, reuzenstep wedstrijd, touwtrekken en levendtafelvoetbalspel en natuurlijk de kop van jut. Van al deze activiteiten heeft u vast en zeker honger gekregen.

Er staat een wokbuffet of een hutsel klaar met heel veel lekkers: we beginnen met een kop soep met broodjes en kroepoek, overheerlijke gerechten van vlees en vis die à la minute worden bereid door onze chef-kok in de show woktafel.

Bij het Hutselbuffet kunt u onbeperkt genieten van de Motorpannen. U heeft hierbij de keuze uit minimaal 7 soorten vlees, waaronder varkenshaas, biefstuk, kalkoen, kipfilet en schnitzel. Daarnaast 7 soorten salades en paprika-, uien-, champignons,Natuurlijk met vers gebakken broodjes, frites, gebakken aardappels en koude en warme sauzen.

Daarna krijgt u nog een lekker toetje. We sluiten deze leuke dag af met koffie en een bonbon.

Meer informatie over dit actief en gezellig arrangement in de Achterhoek?

Op zoek naar een ander bedrijfsuitje in de Achterhoek?