Menu
Achterhoek / Bedrijfsevenementen / Diner / Event nieuws

Kookworkshop in de Achterhoek – Culinair Bedrijfsuitje in Gelderland

Deze workshop is perfect voor teambuilding en om creativiteit te stimuleren door fantastische gerechten te bereiden met elkaar!

Je behaalde resultaten of een andere speciale gelegenheid op een bijzondere manier vieren? Of gewoon een ‘heerlijk’ bedrijfsuitje? Kom koken bij de Villa! Onder begeleiding van één van onze koks koken jullie geheid de sterren van de hemel! Werk als een goed geoliede machine tijdens met maken van deze internationale gerechten.

De Locatie
Laat u verrassen door het schitterende monumentale en karakteristieke gebouw, het eigentijdse interieur, het professionele personeel maar vooral de relaxte sfeer. Het gebouw ligt in een prachtig park op 5 minuten loopafstand van het centrum van Doetinchem.

Het Programma
Jullie gezelschap wordt in drie groepen verdeeld, iedere groep gaat een gang bereiden. De volgende gerechten zullen bereid gaan worden:

  • Japan – Sushi en Sashimi, wasabi, zeewiersalade, gember en soja.
  • Marokko – Maïskip met kerrie, vadouvan, dadel, couscous en Marokaanse groentes.
  • Italië – Saltimbocca van kalf, serranoham, salie, rucola, tomatenrisotto en salie jus.
  • Frankrijk- Crème Brulée van lavendel, mango chutney, sabayon van Calvados en ijs van ‘de Steenoven’.

Koken

Alle workshops kunnen als lunch of diner bereid worden en overal kan desgewenst een drankenarrangement, wijnarrangement of wijnproeverij worden toegevoegd. Feestelijk afsluiten met een naborrel of afterparty is uiteraard mogelijk!

Lijkt dit arrangement u iets? Klik dan hier voor meer informatie of een vrijblijvende offerte of bekijk hier het totaalaanbod van Culinaire bedrijfsuitjes.

Met culinaire groet,

Zakelijk.nl