Menu
Achterhoek / Bedrijfsevenementen / Bedrijfsuitjes

Teambuilding in de Achterhoek – Touren op de Solex en Workshop Drone

Ouderwets touren op de Solex en moderne Drone Workshop
Teambuilding dag in de Achterhoek beleven? Combineer modern met ouderwets tijdens het touren op de Solex en een moderne droneworkshop! Aansluitend lekker genieten met het hele gezelschap van een heerlijk diner om bij te kletsen met je collega’s.

Touren op de Solex
Na een uitvoerige uitleg van de werking van de Solex en een proefrondje begint u aan de route waarbij u door een prachtige omgeving rijdt, door het coulisselandschap van de Achterhoek, over het Twentekanaal en het Riviertje de Berkel komt. U heeft voldoende tijd om tussendoor ergens even te stoppen. Al onze Solexen worden vantevoren gecheckt. Mocht er onverhoopt toch een mankement zijn: wij hebben volgauto’s met reserve Solexen zodat u snel weer op weg kunt. Ook op andere locaties is de Solextocht af te nemen. Ook op andere locaties zorgen wij dan voor een route.

Workshop drone vliegen
Tijdens de solex tour komt u aan in Laren, waar u de fijne kneepjes onder de knie kunt krijgen van het drone vliegen. Een drone is een onbemand vliegtuigje. Iedereen kan vliegen met een drone, het is eenvoudig en zeer leuk om te doen. Na een korte uitleg en de basisvaardighedenvoer je een aantal opdrachten uit. Daarnaast zullen er verschillende spellen gespeeld worden waarbij constant meerdere drones in de lucht vliegen. Ook vind er een demonstratie plaats van een grotere drone. De drones kunnen zowel binnen (bij slecht weer) als buiten gevlogen worden.

Na deze spectaculaire drone workshop gaat u via een prachtige route weer terug naar het hotel, maar niet op de solex. U gaat met zijn tweetjes op een Tandem! Deze unieke tandem cruisers kunt u alleen bij ons huren. Ze zijn alle 26 uitgerust met versnellingen, maar geen bagagedrager. Wilt u op de fiets de Achterhoek verkennen? Huur een tandem cruiser, deze zijn daar uitermate geschikt voor.

Meer informatie over dit bedrijfsuitje in de Achterhoek.

Op zoek naar een meer bedrijfsuitjes in de Achterhoek? Bekijk ons ruime aanbod.