Menu
Achterhoek / Vergaderen

3 Vergaderarrangementen in de Achterhoek

Op zoek naar een unieke locatie voor uw vergadering, meeting of congres? Vind de rust en ruimte voor uw vergaderarrangement in de Achterhoek! Bekijk onze top 3:

4-uurs vergaderarrangement – Achterhoeks vergaderen op een prachtige Villa
De villa beschikt over sfeervolle vergaderruimtes, geschikt voor verschillende groepsgroottes. Laat u verrassen door het schitterende monumentale en karakteristieke gebouw.
Prijs vanaf 40 euro p.p.

Vergaderen in de natuur – eigenzinnige vergaderlocatie in Lochem
Op zoek naar een unieke locatie voor uw vergadering? Deze eigenzinnige vergaderlocatie is voorzien van alle hedendaagse gemakken en beschikt over een bijzondere ambiance. Door de combinatie van comfortabele hotelkamers, multifunctionele vergaderruimtes, een uitstekende keuken en de aparte ontvangstruimten maakt uw vergadering tot een gegarandeerd succes. Deze locatie is groot genoeg voor meerdaagse trainingen, maar ook besloten genoeg voor een intieme kleine training.
Prijs 57 euro p.p.

8-uurs vergaderarrangement – Stijlvol vergaderen in Gelderland
Laat u verrassen door het schitterende monumentale en karakteristieke gebouw, het eigentijdse interieur, het professionele personeel maar vooral de relaxte sfeer. De villa beschikt over sfeervolle vergaderruimtes, geschikt voor verschillende groepsgroottes. Het ligt in een prachtig park op 5 minuten loopafstand van het centrum van Doetinchem.
Prijs vanaf 69 euro p.p.